|
Dobro došli,
Gost
|
|
TEMA: Batllefield Bad Company 2
Batllefield Bad Company 2 prije 2 godina #44
|
Nudi se beta online multiplayer za download pa tko voli nek izvoli
www.battlefieldbadcompany2.com/en-gb/beta Zahvale i prve utiske očekujem uskoro! |
|
|
|
Odg:Batllefield Bad Company 2 prije 2 godina #65
|
Je je, skinite, al treba vam key..
|
|
|
|
Odg:Batllefield Bad Company 2 prije 2 godina #76
|
Ma ima ga neki su ga dobili na email tko se pretplatio a drugi hmm..
|
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know? |
Odg:Batllefield Bad Company 2 prije 2 godina #97
|
ja sam se registrirao i pimpek!
|
|
|
|
Odg:Batllefield Bad Company 2 prije 2 godina #101
|
a ja sam se regao posvud i sve poaktivirao i null a bodova
0ula nema key |
|
|
|
Odg:Batllefield Bad Company 2 prije 2 godina #106
|
Ne znam, što se dešava zaista nigdje nema ključeva.
predobro... Battlefield: Bad Company 2 (PC) Cijena: - kn(Predbilježba, 10% popust) Što mislite da se skupimo i da uzmemo to AAAAAAAAAAAAAAAAAA ????? Htio bi nešto normalno igrati. Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli.
Prilozi:
|
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know?
Posljednja izmjena: prije 1 godinu, 12 mjeseci od patrik. Razlog: Hoću kupiti igru.
|
|
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.23 sekundi