|
Dobro došli,
Gost
|
|
TEMA: Pozdrav...
Pozdrav... prije 1 godinu, 5 mjeseci #219
|
Pozdravljam ekipu "olinjalih" informatičara,
Pa stoga i mene ne bi ovdje već poveći broj mjeseci. Nadam se da ću češće svratiti u ove jesensko zimske dane kad se baš ne bude moglo lutati okolo, Pa eto kako i naslov kaže Pozdrav. |
|
|
Too Old To R'n'R Too Young To Die
|
Odg: Pozdrav... prije 1 godinu, 5 mjeseci #221
|
Pa prijatelju ti si živ....... baš mi je drago već sam mislio da samo te izgubili ... tko nezna ovo je naš stari dobri pokretatelj portala i veliki donator ... e pa stari svakako nam je drago šti si opet među nama.
Dobro nam došao..... |
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know? |
Odg: Pozdrav... prije 1 godinu, 5 mjeseci #223
|
admin napisao:
Pa prijatelju ti si živ....... baš mi je drago već sam mislio da samo te izgubili ... tko nezna ovo je naš stari dobri pokretatelj portala i veliki donator ... e pa stari svakako nam je drago šti si opet među nama. Dobro nam došao..... Ma eto u novu sezonu u novim "cipelicama", Dosta sam zauzet u "mutnim" vodama torrentiranja, S obzirom da sam ipak tamo online FLS pa to dosta okupira, Za one kojima sam "sumnjiv" pa se ne mogu sjetiti pozdrav od Zoxxer-a, |
|
|
Too Old To R'n'R Too Young To Die
|
Re: Odg: Pozdrav... prije 6 mjeseci, 2 tjedana #325
|
Neki su opet zamrli ali to tak ide kod nas ... kad si aktivan onda si aktivan a kad te nema ebat ga nema ga
|
|
|
|
|
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.21 sekundi