Subota, Veljača 11, 2012
Dobro došli, Gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Tcomove nove adsl cijene paketa
(1 pregleda) (1) Gost
  • Strana:
  • 1

TEMA: Tcomove nove adsl cijene paketa

Tcomove nove adsl cijene paketa prije 1 godinu, 11 mjeseci #150

Onak prestrašno što nam urade ,ako se sam ne informiraš ko te šiša plačaj i dalje preskupe pakete a ako želiš jeftinije pretplati se uzmi ugovornu obvezu i banana sad si njihov do kraja ili plačaj penale ako želiš rakinuti ugovor....
  • patrik
  • ( Administrator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • bilo kuda forum svuda...
  • Poruka: 144
  • Bodovi: 42921
  • Honor Medal 2012
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know?

Odg:Tcomove nove adsl cijene paketa prije 1 godinu, 11 mjeseci #154

admin napisao:
Onak prestrašno što nam urade ,ako se sam ne informiraš ko te šiša plačaj i dalje preskupe pakete a ako želiš jeftinije pretplati se uzmi ugovornu obvezu i banana sad si njihov do kraja ili plačaj penale ako želiš rakinuti ugovor....

-----------

Uvije POSTOJE mala Slova
  • Johnny-G
  • ( Posjetioc )
  • Strana:
  • 1
Moderatori: danko0013, Unnamed
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.22 sekundi

Savitljivi ekran - Samsung

Prije nekoliko godina to je bilo nepojmljivo, ali kako godine prolaze tehnologija uzima sve više maha u razvoju,tako i Samsung koji puno ulaze u AMOLED tehnologiju savitljivih ekrana.

Naime radi se o AMOLED ekranima debljine svega 2mm koje je moguće savijati i mjenjati oblike.

Opširnije...

Trailer

Assassin's Creed 2 uskoro...

Povratak dobro nam poznatog Assassina sa novim avanturama smještenoj u Talijanskoj renesansi.
Ezio Auditore iz Firence Igra govori o liku Ezio Auditore iz Firence koji ...

Opširnije...

TeamViewer 7 - QuickSupport - Web Connector

TeamViewer je izrazito popularna aplikacija za udaljeno povezivanje (Remote Desktop). Ova nova verzija uključuje i rješenje za online sastanake , kao izvanredno riješenje već ga koristi više od 100 milijuna korisnika diljem svijeta.

Te samo sučelje je uljepšano te vrlo pregledno i jednostavno.

Opširnije...

Zadnje na forumu

More Topics »