Nedjelja, Veljača 12, 2012
Dobro došli, Gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Vjerujte u informacije i kompjutere, i Internet. Amen
(1 pregleda) (1) Gost
  • Strana:
  • 1

TEMA: Vjerujte u informacije i kompjutere, i Internet. Amen

Vjerujte u informacije i kompjutere, i Internet. Amen prije 2 godina #22

Kao prvo i osnovno, Pozdrav svima. Znam da me nije dugo bilo, zato molim primite moje pardone. Za početak a ča da van velin.. Nije me bilo jer sam bio negdje on vejkejšan, and zato nisam bio tu s vama na pctrikovima jer sam bio tamo. Mislin, nisam moga niš gluplje napisati. I gle, bilo mi je dosadno, a izbori prvi krug pa drugi krug, pa se još uvijek izabritu i prebiru komešaju i tako dalje. Di god okreneš izbori, nisam moga a da ne napišem nešto o tome.. još dvi tir riči..

K

aj mi izabiremo, ma još jednog čovika koji će putovat svitom na naš račun. Be što se mene tiče, ja ne izabirem nikog, maderafakt, i kod mene su izbori, izbori za alternativu, dali bi triba uzeti novi Google mobilni telefon, Nexus One. Ili to ili iPhone. Možd bi i Giganti kao Apple i Google tribali raspisati izbore među narodom, pa da vidimo.. Isto ponukano, možda bi Njemačka trebalaMožd bi i Giganti kao Apple i Google tribali raspisati izbore raspisati referendum za promjenu ustava, mislim.. ono.. kajs e njih tiče Googleova politika, i zašt bi Google morao Transparentno prikazati poslovanje, vlade to ne čine, države to ne čine, Nitko to nečini, makar bilo propisano demokrativnim ustavom. Joj da.. pardon.. my bad, Jedini ljudi koji nose transparente su seljaci i mali čovik koji ostane bez posla i danka države. Transparentnost na djelu, možete vidjeti vlastitim očima. Neke stvari čovika frustriraju, a neke tjeraju da jedu fruktozu. Kao i portal na dobrom glasu.. index.hr pa misli da je očito da ima konspirativnog profita na defenzivnu osnovu jednog predsjedničkog kandidata, ipak.. index.hr je osnovna boja Žuta, ups, pardon, Crvena i zasigurno duže od 15-aest sekundi .. A možda se index.hr fura, ako i svi mi: na kotače, al Zasigurno na one.. Inglorious Bastards, ne samo da su okrenuti "Pro" Europeizaciji nego i na zasigurno decentralizaciju nacionalnog žutila, i svojevrsnu centralizaciju crveno žute informacije. Možda će mi neki zamjerit ali, mislim ljudi.. očito je.

I gle, još nešto, Novost.. Korištenje mobitela sprječava razvoj Alzheimerove bolesti! Bombastičan naslov ili činjenica? Pa mislim ovo je strašno. Ako netko imalo zna, neću duljit,, ali reću ovo:. Sinapse.. Radi ono što voliš i radi i ono što ne voliš. Pogotovo oni u godinama, daj im velike tipke pa nek tipkaju. I Gle, nova sinapsa i neurončić i Wow. Ha

Al glavno da smo mi oborili rekord. Hrvatska ima naj, da da ljudi Naj.. Najskuplji brzi internet na svijetu. Dragi naš T-Com. Svi smo mi, il bar većina, T-cKomirani.

A

l zanimljivo je bez obzira na brzi internet, očito je da ga imamo, ali očito je i da nemamo svinjsku gripu. A di je sad. Eno čuo sam da suHrvatska ima naj, da da ljudi Naj.. Najskuplji brzi internet na svijetu izmislili novu. Nije im uspjelo s ptičjom, pa sad s Svinjskom a sad i navodoj je došla i Kozja gripa, .. Negdje u nizozemskoj.. Al neš ti našeg proEU balkanskog čovika zeznut, može otić u totalitarističku zemju EU, al da mu metneš Gripu pod glavu, e neš, u tome su Croati sigurno, na iznenađenje briljirali, neće se oni cjepit, ma bar dok mu ne odapne dalja rodbina i susjed i ona baba milka koja špijunira i zapisuje što se događa u kvartu. Eto, mogu reć da je to jedini plus croata. Inače smo jako smotan narod. Glavno da nam Bog i Država dade mir svima. Ma kak ne! Tu je i problem, svi čekaju da im se nešto da. Od malog do velikog. Tu je i problem. I ne, Ne vjerujem u teorije urote. Ne samo to. Već ljudi, Postoji i praktična nastava Konspiratora i dezinformativnih tijela, index.hr, Reuter, Žutice, Vijesti, J. L, propagandi radia i EU. Samo se okrenite oko sebe. Moga bi se sad raspričat o tome, ali kolega s vama poznatog nezavsinog bloga: Preko Ruba Znanosti, Krešimir Mišak puno je konkretniji po tom pitanju, a ja ću sljedeći put pisat o tom, jer sad mi je tog sveg dosta. Kao ča bi rekli naši stari: Đaava Kolo Vodi, Đava.Vjerujte u informacije i kompjutere, i Internet:) Amen
  • Johnny-G
  • ( Posjetioc )
  • Strana:
  • 1
Moderatori: danko0013
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.10 sekundi

Jaja i novi iPhone

Bijesni kupci u Kini u petak su zasuli jajima glavnu prodavaonicu Applea u Pekingu, a došlo je i do okršaja s policijom nakon što im je priopćeno da prodaja iPhonea 4S neće početi kako je planirano.

Opširnije...

Trailer

Devil May Cry-prijetnja smrću zbog novog Dantea

Razvojna kuća Ninja Theory primila je niz prijetećih poruka vezanih u Danteov novi izgled. Rijeć je o stripovima u    kojima se Ninja Theory-u prijeti smrću zbog Danteovog pomlađenog izgleda i malog redizajna igre kojima čak ni tvorac serijala Devil May Cry-a Hideki Kamija nije oduševljen.

Opširnije...

TeamViewer 7 - QuickSupport - Web Connector

TeamViewer je izrazito popularna aplikacija za udaljeno povezivanje (Remote Desktop). Ova nova verzija uključuje i rješenje za online sastanake , kao izvanredno riješenje već ga koristi više od 100 milijuna korisnika diljem svijeta.

Te samo sučelje je uljepšano te vrlo pregledno i jednostavno.

Opširnije...

Zadnje na forumu

More Topics »