Subota, Veljača 11, 2012
Dobro došli, Gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Commander say: RUN Run as Administrator
(1 pregleda) (1) Gost
  • Strana:
  • 1

TEMA: Commander say: RUN Run as Administrator

Commander say: RUN Run as Administrator prije 2 godina #28

Run boy Run you Little Administrator, pitam se pitam..Ako sam ja Adminstrator svog sistema, ne.. ne govorim sad o dekokraciji i demokraciji, govorim o Monarhiji, Ja sam administrator svog sistema, sistema moje vladavine, OS Windows 7, e a zakaj ja moran non stop i li ćešće uvijek dopuštat i dat prava da Runira kao Administrator kad hoću kreirat neku aplikaciju, a zakaj?

Pa ja sam Administrator, ne trebam ja sebi niš dvaput dopuštat. Kaj kažem tako mora bit. A ne on meni Run as Admnistrator, pa trči ti, kaj ću ja. A kad trčim već onda se trči i radi kao čovjek ne pauk, već kao čovik MunjaRa. I oke. I tak ja koristim svoje sisteme, na merđi ESP, na Xp Dizel, Windows 7 je Benzinac? Ili bolje bi bilo reć Hibrid, a čega, e pa, iXPea i Vista OS-a, .. Mislim ono.. lol.. Ajde sreća pa me ne pita Are You Really Sure? Are you sure? Ok? Pa kaj reka sm jednom sreća i opet on jesam li siguran?, pa negkak kak da jesam. I ond dojde i taj tren nakon silnih pitanja, pomislih da se moj Windows pretvorio u udbu? Da se vinuo u Star Wars i radi za Tamnu stranu sile. A ko radi za onu drugu "dobru" stranu sile? Ko? Ma ko bi radio kad se niti nezna koje je boje. Pa nije ni čudo da ona Luk Skajwalker otišo tam di je poznato koje je uopće boje i di se zna o čemu se radi i na koji način, a ni oči ga ne peku od luka. U tom slučaju opcija je valjda otić u crnu legiju? Lugari tamo, kopaju ugljen ee i čitaju Hackers Black Book. Sasvim nepotrebno korisna informacija: Čak je i my Boss bio u Legiji, nit u crnoj nit u biloj, već nekoj ko će znat, specijalci neki.. Tak se i uči svašta, kao npr. Programirat i web itakodalje. Najprije tam u rijeci divljoj amazoni čovik je bia hrpu dana, i naučio programirat. A da nepričam kad je hodao s slomljenom nogom. E tak se uči radit hosting, jer a dićeš ak se nemaš di smjestit, E.

U tom slučaju možda bi bilo preporučljivo,da svi odemo u vojsku osnujemo manju brigadu, pokoju pukovniju i povedemo dva tri vezista, da se možemo spojit na brzi Internet, e paš ti vidit marketing. Nađe se ekipa svi na netu osnujemo Stožer i krenemo u Google marketing.

E to je posao. A ne oni - Informativno Vođenje Osebujnih Administratora
Nije da pljujem al nije da ih hvalim. Nisam moga a da ne prokomentarišem..

Ma tribala bi svima neka zakrpa, kad-tad. Sve nas stigne, em naplata kredita, pomahnitali djed na staromodnom biciklu, babe na motorima, i zakrpa za Office 2003, kad-tad se i oni sjete, al kud baš sad? Pa mislim prošlo je vrimena. Kao ča bi zna reć the Boss, Napravit format C: svima.

Zakaj ljudi ne vide kaj se događa, Naša Elektra, ili takozvana Korumpirana Munjara, toliko lažu, seru i prde okoli da bi mogli otvorit i plinaru. A kod obloguzih direktora koji nisu prošli vojnu obuku toliko je Tajnica s Big Boobies, koje im vode posao da bi komotno mogli i otvorit Mljekaru.

Trebali bi zaposlit Stevu Seagal i Bore Lee da vode biznis šamarom i štapom, toliko bi stegnuli remen, da bi sve došlo u red. A ljudi, aj zamislite kad bi sve bilo u redu, koji bi dugačak red bio..
Svi okolo letaju s svojim Administratorskim pravima, ko muve bez glave. Nek se svi uvate kompića i pridruže Unaprijeđenju IZHR Internet Znanje Hrvatske. Investirajte u sebe, nemislim u kopanje nosa, već Investirajte u sebe Učite i pamtite, Pa idemo dalje, korak naprid korak naprid.
  • Johnny-G
  • ( Posjetioc )

Odg: Commander say: RUN Run as Administrator prije 2 godina #92

Ovo mi se sviđa nije loše , autor bravo.
  • andrea
  • ( Korisnik )
  • VAN MREŽE
  • Senior
  • Poruka: 44
  • Bodovi: 300
  • Strana:
  • 1
Moderatori: danko0013
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.21 sekundi

Pozlaćena Nokia ORO

Vrhunska tehnologija i glamour su se ujedinili u uređaju koji, jednostavno, morate imati!

Cijena ovog prestižnog tehnološkog dragulja, naružbom u Samsky je, prihvatljivih 9.999 kuna! Smiješna cijena zar ne?

Opširnije...

Trailer

World Series Of Poker 2008

World Series Of Poker 2008 nije najnovija igra ali je sigurno zanimljiva. Pokeru i njegovoj popularizaciji je puno pomogao RTL sa poker noćima. Sada dosta ljudi zna tko su Phil Ivey,  Phil Hellmuth, Doyle Brunson, Peter Eastgate, Joe Hachem i ostali velikani pokera. Samo za primjer chipovi koji se prodaju u koferu sa kartama su u Lidlu koštali oko 120 kuna i razgrabljeni su u sat dva. Čini mi se da je Poker postao popularan i kod nas.

Opširnije...

TeamViewer 7 - QuickSupport - Web Connector

TeamViewer je izrazito popularna aplikacija za udaljeno povezivanje (Remote Desktop). Ova nova verzija uključuje i rješenje za online sastanake , kao izvanredno riješenje već ga koristi više od 100 milijuna korisnika diljem svijeta.

Te samo sučelje je uljepšano te vrlo pregledno i jednostavno.

Opširnije...

Zadnje na forumu

More Topics »