Nedjelja, Veljača 12, 2012
Dobro došli, Gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Pola sata (bez) Kritike! Avatar: Palačinke...
(1 pregleda) (1) Gost
  • Strana:
  • 1

TEMA: Pola sata (bez) Kritike! Avatar: Palačinke...

Pola sata (bez) Kritike! Avatar: Palačinke... prije 2 godina #30

Hello
Prošlo je već desetak dana od zadnjeg posta, al ko čeka dočeka jel, ili ona.. Ko čeka taj se načeka. Al otom potom. Sad ću dvi tri riči napisati o nečem od maloprije di san bia. Radin tu neke stvari i dojde mi poruka na mobitel, sms, golubovi su out. I kaže: Došao sam nakratko doma pa sad do mene svrati ako oćeš. Hmm, aj a reko oke, al ni pet ni šest, hmm, nepoznat broj.Pa koli je sad. . Sumnjam da bi me neka ponovo zvala  Al neka, iden ja provjerit čiji je broj, kopam tražim po netu, al začudo nema broja nigdi. I tak pola sata. I odlučin ti ja nazvat dotičnu. ; Halo, ej bok kaže moje ime, pa reko jebte , a ja neznan tvoje ime, mora da si avatar mislin si.. I tak dalje, šta ima, disi, kaže:ovdje. Mislim si super, fala na informaciji.. Kad no skontam, to moj buraz, i lik je poveo svoju dragu, a jee cura je stvarno draga, a bome i više od tog. neman šta reć... Aj reko, bum doletio pola sata. Tolko iman. I tako .. rič dvitri, i počne ono.. uzmi soka, usmeno silovanje da se penetriram palačćinkama, kaj ćeš popit, ma reko niš, i ništ i opet iznova napadaju, nit mi se pije nit jede. A burazova draga, njoj nemreš reć ne, al reka san ne, ma neeću, ma ne. I ništ. Ona , ka nemala većina žena me ne doživljava, i pa reko, ajde ajde daj. I minuta šesta , primih palaćinku zagrizoh , i ka bog šesti dan, i bijahu dobro. Dobra .. palaćinka. eEee. I et, raspravljaju o rukometu i di je koji šta reka. I stop. I počnen ja predavanje držat. aE, zašto lik nebi moga završit fakultet. Zašto? Ona sveta dvojica, Emiš i Ratep kažu; da je neki fakultet teži a neki lakši, Normalno..Ratepova draga nije ostala bez scenarija, složila se. Pa mislim kak, ako čovik oće završit fakultet neki, i ako to želi i ima volje, kaj ga sprečava, Kažu: tjelesni. To je vezano uz fer. I pa kaj. Ako čovik ima volje i želje nešto uradit, zašto nebi nešto moga napravit, i zašto bi nešto bilo teže od drugog, pa nije teško! Ča, zar je teži FER od FOI ili Ili ekonomija od kvantne mehanike, fizike, teletabia, il neznan čeg već. Kakve to veze ima. Nekom je teško nešto naučit jer ga ne zanima ili nema volje, ili najčešće ima krive permisije. Kao da me pitaš ima li smisla pravit dicu, ili dite, ak on neće bit neki tamo pravnik i sredit ti lagodan život u stare dane. I Gle, nema kaj se nemože, Može se Sve, možeš sve dok god želiš i imaš volje. A ča, dok si bia dite, nisi moga prdnut okolo nigdi, i ča sad, Ima si volje i želju za hodanjem, najprije si gmizao okolo, al si prohodao/la! Jeli?! A zašto? Možda se ne sićaš. Al to si ima volje napravit i želio si i bok. I gle te sad. Tu si na pctrikovima i uživaš.
Beskorisna informacija: prosječna žena/ kućanica, mjesečno napravi i do 20 kilometara uređujući kuću i radeć kućanske poslove.
Budi zahvalan stari, i daj joj šoping karticu pa nek hoda i kupuje, zasluzila je. 
A prosječni muškarac mjenja donje rublje svakih tri do četiri dana.
Zato opet joj daj nek ide u šoping, i podredi se ženskoj komandi, pa nek uživa ..
Pametniji popušta 
......... E ovo je bilo nisko.. pardoni..
Pozdrav od Johnny G Svima

All the best everbody
Johnny G
  • Johnny-G
  • ( Posjetioc )

Odg:Pola sata (bez) Kritike! Avatar: Palačinke... prije 2 godina #47

ima nešto u tome svemu, no nesmijem javno priznat
  • patrik
  • ( Administrator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • bilo kuda forum svuda...
  • Poruka: 144
  • Bodovi: 43147
  • Honor Medal 2012
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know?

Odg:Pola sata (bez) Kritike! Avatar: Palačinke... prije 2 godina #66

Yep , a valjda se ovi ratep neće uvridit ..
  • Johnny-G
  • ( Posjetioc )

Odg:Pola sata (bez) Kritike! Avatar: Palačinke... prije 2 godina #91

A u svakoj priči ima pol istine ako se i neko uvrijedi onda je kriv , zar ne?
  • andrea
  • ( Korisnik )
  • VAN MREŽE
  • Senior
  • Poruka: 44
  • Bodovi: 300

Odg:Pola sata (bez) Kritike! Avatar: Palačinke... prije 2 godina #98

andrea napisao:

hmm
a jee
  • Johnny-G
  • ( Posjetioc )

Odg:Pola sata (bez) Kritike! Avatar: Palačinke... prije 2 godina #110

Johnny-G napisao:
andrea napisao:

hmm
a jee

kako bi naš predsjednik rekao "tko je jamio jamio je i ide u zatvor" baš moš mislit...
  • patrik
  • ( Administrator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • bilo kuda forum svuda...
  • Poruka: 144
  • Bodovi: 43147
  • Honor Medal 2012
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know?
  • Strana:
  • 1
Moderatori: danko0013
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.16 sekundi

LG Optimus Pad

Ovo je odgovor Appleovoj "tablet dominaciji"... Kao i smartphone Optumus 3D, ovaj tablet ima aplikaciju za slanje 3D videa na poseban kanal na YouTube s kojeg ih se može gledati "običnim" plavo-crvenim 3D naočalama ... Dugo očekivani tablet dobaljiv je i na hrvatskom tržištu.

Opširnije...

Trailer

Driver San Francisco

Driver San Francisco je razvio Ubisoft Reflections a objavio Ubisoft. Izlazi na svim bitnim platformama Sony PS3, XBox 360, Nitendo Wii, Mac, PC pa i na smartphone. Driver SF je dugo čekan naastavak Driver franšize. Detektiv John Tanner je opet sa nama.

Do sada je nekoliko različitih kuća razvijalo prethodnike od kojih su neki bili super a neki baš i ne. Veselilo me kada sam vidio da je Ubisoft se primio franšize. Driver je možda najveća konkurencija GTA  serijalu. Vidjeti ćemo tko može bolje dečki iz Rockstartsa ili Ubisoft.

Opširnije...

TeamViewer 7 - QuickSupport - Web Connector

TeamViewer je izrazito popularna aplikacija za udaljeno povezivanje (Remote Desktop). Ova nova verzija uključuje i rješenje za online sastanake , kao izvanredno riješenje već ga koristi više od 100 milijuna korisnika diljem svijeta.

Te samo sučelje je uljepšano te vrlo pregledno i jednostavno.

Opširnije...

Zadnje na forumu

More Topics »