|
Dobro došli,
Gost
|
|
TEMA: Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!?
Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!? prije 2 godina #113
|
Zec, neznam gdje bih ovo postavio (za sada ovdje), preporučujem podforum "Trikovi" za ovakve stvari.
Dakle, željeli biste znati dali vaša kanta može vrtit OS-ove i programe na X64 arhitekturi. Prati slijedeće korake. Windows 7 ima krasan alat pod nazivom PowerShell, koji između ostalog služi za očitavanje nekih informacija preko WMI sučelja. Otvori PowerShell konzolu, unesi ovu naredbu: gwmi win32_processor | fl AddressWidth,Architecture,Manufacturer Rezultate koje ćeš dobiti: AddressWidht= arhitektura koju trenutno koristi tvoj Windows, tj. koji Win imaš instaliran (86 ili 64) Architecture = Ovdje se očitava arhitektura procesora.
Dobiti ćeš ovakvo nešto: Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. |
|
|
|
Odg:Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!? prije 2 godina #116
|
Odlično , samo što nisi objasnio (nekima) kako dođu do PowerShell konzole imali smo dva upita na podršci. Inače odličan tip.
|
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know? |
Odg:Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!? prije 2 godina #117
|
Ah, sorry!
Start - All Programs - Accessories - Windows PowerShell |
|
|
|
Odg:Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!? prije 2 godina #118
|
Franc napisao:
Ah, sorry! Start - All Programs - Accessories - Windows PowerShell Heh , da , no iskreno još nisam otkrio značajne pomake u 64bit Windozama. Trebalo bi biti bolje brže , dati se iskoristiti čuda ali ništa osjetno nisam osjetio , na nekim sinetičkim testovima ok bolje je ali ovak na oko mi je sve isto. |
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know? |
|
Moderatori: Unnamed
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.24 sekundi