Subota, Veljača 11, 2012
Dobro došli, Gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!?
(1 pregleda) (1) Gost
  • Strana:
  • 1

TEMA: Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!?

Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!? prije 2 godina #113

Zec, neznam gdje bih ovo postavio (za sada ovdje), preporučujem podforum "Trikovi" za ovakve stvari.

Dakle, željeli biste znati dali vaša kanta može vrtit OS-ove i programe na X64 arhitekturi.
Prati slijedeće korake. Windows 7 ima krasan alat pod nazivom PowerShell, koji između ostalog služi za očitavanje nekih informacija preko WMI sučelja.

Otvori PowerShell konzolu
, unesi ovu naredbu:
gwmi win32_processor | fl AddressWidth,Architecture,Manufacturer

Rezultate koje ćeš dobiti:
AddressWidht= arhitektura koju trenutno koristi tvoj Windows, tj. koji Win imaš instaliran (86 ili 64)

Architecture = Ovdje se očitava arhitektura procesora.
  • Broj 0 označava 32 bitni procesor i možeš vrtiti samo x86 aplikacije,
  • Broj 9 označava 64 bitni procesor i možeš vrtiti obje arhitekture (x86 i x64)
Manufacturer = Proizvođač

Dobiti ćeš ovakvo nešto:
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli.
  • Franc
  • ( Korisnik )
  • VAN MREŽE
  • Tek došao
  • Poruka: 3
  • Bodovi: 2008
  • Honor Medal 2012

Odg:Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!? prije 2 godina #116

Odlično , samo što nisi objasnio (nekima) kako dođu do PowerShell konzole imali smo dva upita na podršci. Inače odličan tip.
  • patrik
  • ( Administrator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • bilo kuda forum svuda...
  • Poruka: 144
  • Bodovi: 43069
  • Honor Medal 2012
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know?

Odg:Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!? prije 2 godina #117

Ah, sorry!
Start - All Programs - Accessories - Windows PowerShell
  • Franc
  • ( Korisnik )
  • VAN MREŽE
  • Tek došao
  • Poruka: 3
  • Bodovi: 2008
  • Honor Medal 2012

Odg:Dali moj CPU može vrtiti X64 aplikacije!? prije 2 godina #118

Franc napisao:
Ah, sorry!
Start - All Programs - Accessories - Windows PowerShell

Heh , da , no iskreno još nisam otkrio značajne pomake u 64bit Windozama. Trebalo bi biti bolje brže , dati se iskoristiti čuda ali ništa osjetno nisam osjetio , na nekim sinetičkim testovima ok bolje je ali ovak na oko mi je sve isto.
  • patrik
  • ( Administrator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • bilo kuda forum svuda...
  • Poruka: 144
  • Bodovi: 43069
  • Honor Medal 2012
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know?
  • Strana:
  • 1
Moderatori: Unnamed
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.24 sekundi

Nokia X7

Uz standardne opcije kao što su društvene mreže i ostale komunikacije, besplatna GSP navigacija i prijem televizijskog programa su značajke koje omogućuju apsolutnu mobilnost... Nova generacija tzv pametnih telefona (smart) phone nebrojenih mogućnosti komunikacije i reprodukcije sadržaja.

Opširnije...

Trailer

Bulletstorm

Bulletstorm je razvio People Can Fly a izdao Electronic Arts. Akcijska igra iz prvoga lica koja se bude svidjela svima kojima je zabava primarni dio igre i ne pate od sitnica. Igra je radnjom smještena u budućnost, i jedine misije u igri je otići živ sa planeta (dakle pobiti sve oko sebe što se kreće) i osvetiti se onima koji su ih izdali i okrenuli se protiv njih.

Opširnije...

TeamViewer 7 - QuickSupport - Web Connector

TeamViewer je izrazito popularna aplikacija za udaljeno povezivanje (Remote Desktop). Ova nova verzija uključuje i rješenje za online sastanake , kao izvanredno riješenje već ga koristi više od 100 milijuna korisnika diljem svijeta.

Te samo sučelje je uljepšano te vrlo pregledno i jednostavno.

Opširnije...

Zadnje na forumu

More Topics »