Petak, Rujan 10, 2010

Dobrodošli, Gost
Za korištenje ovog foruma, pisanje komentara, tema i postova, molimo da se Prijavite ili Registrirate.    Zaboravili ste lozinku?

Današnji monitori
(1 promatranja) (1) Gosta
Idi na dnoStranica: 1
PREDMET: Današnji monitori
Današnji monitori prije 6 Mjeseca, 2 Tjedna Karma: 3
Ovo je toliko dobra ciijena da nisam odolio da malo iskomentiram, jer ne tako davno izvojio sam pozamašnu svotu za jedan model samsunga i sad kada vidim ovo suze mi idu na oći, ma neka samo neka opadaju cijene da si ima li ljudi mogu napokon priuštiti kvalitetan komad hardvera.

LG W2243T
admin (Admin)
bilo kuda forum svuda...
Admin
graph
Bodovi: 411083
graph
Korisnik Offline Kliknite ovdje da biste vidjeli pofil ovog korisnika
Spol: Muško Željko - pctrikovi pctrikovi pctrikovi@hotmail.com Lokacija: Bjelovar Rođendan: 16.10
Zadnje uređivano: 22.02.2010. 22:47 Od admin.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg:Današnji monitori prije 6 Mjeseca, 2 Tjedna Karma: 1
Istina, ja također posjedujem LG 22" koji je koštao malo više a sada mi je smiješan naspram ovoga, to jest plakalo mi se kada sam ovoga lijepog pakirao u kutiju i predao ga njegovom novom vlasniku (lucky bastard). Neka koliko ja vidim danas je 22" standard i fer je da cijenom bude prihvatljiv a ne ko svetog petra kajgana da košta. Ja mjenjam moj kada 24" Full HD bude oko 1000kn. Zlobnici bi rekli nikada, ali to se pričalo i za 22" pa gle sada??!!
danko0013 (Moderator)
Administrator
graphgraph
Bodovi: 87485
graphgraph
Spol: Muško Lokacija: Bjelovar Rođendan: 25.04

Odg:Današnji monitori prije 6 Mjeseca, 2 Tjedna Karma: 3
24" Full HD e da to bude posao i još 1 sa svake strane , predobro...
admin (Admin)
bilo kuda forum svuda...
Admin
graph
Bodovi: 411083
graph
Spol: Muško Željko - pctrikovi pctrikovi pctrikovi@hotmail.com Lokacija: Bjelovar Rođendan: 16.10

Idi na vrhStranica: 1
Moderatori: danko0013, Johnny-G

Anketa

Da sad kupujete CPU i grafičku karticu to bi

Zadnje na forumu

1-svagda451nji.html#224" rel="follow">Odg:E-Mail naš svagdašnji admin napisao: Ima nešto aliii..... nije uvijek ljudska greška u pitanju ili je??!!! U...
9.9.2010 8:52
Odg: Pozdrav... admin napisao: Pa prijatelju ti si živ....... baš mi je drago već sam mislio da samo te izg...
9.9.2010 8:32
1-svagda351nji.html#222" rel="follow">Odg:E-Mail naš svagdašnji Ima nešto aliii..... nije uvijek ljudska greška u pitanju ili je??!!! neznam samo znam da ema...
8.9.2010 18:07
Odg: Pozdrav... Pa prijatelju ti si živ....... baš mi je drago već sam mislio da samo te izgubili ... tko nezn...
8.9.2010 17:35
Više...

Open With Notepad

Zadani način otvaranja datoteka nepoznatih ekstenzija zna ponekad biti frustrirajuće iskustvo gdje morate proći kompletnu listu instaliranih programa. A još frustrirajuće zna biti ako se radi o tekstualnom kontekstu datoteka bilo koje ekstenzije. Zato vam želimo pokazati mogućnost dodavanja opcije "Open With Notepad" u kontekst izbornik, tako da u budućnosti uvjek imate brzi pristup takvim datotekama.

Opširnije... Link  

SBK 09 Superbike World Championship

Black Bean i Milestone je izdao još jednu simulaciju vožnje SBK09. Recimo za početak da je ista kompanija izdala prošle godine hvaljeni MotoGP 08 koji je po meni prva realna simulacija vožnje na motociklu. Opširnije... Link  

Windows 7 SP1

Nije tajna da Microsoft već neko vrijeme radi na SP1 za Windows 7, no i dalje ostaje tajna kada će se službeno pojaviti za download. Prema mnogim izvorima, prvi service pack za novi Microsoft OS je tu negdje oko nas.

Opširnije... Link