|
Dobro došli,
Gost
|
|
TEMA: Današnji monitori
Današnji monitori prije 1 godinu, 11 mjeseci #147
|
Ovo je toliko dobra ciijena da nisam odolio da malo iskomentiram, jer ne tako davno izvojio sam pozamašnu svotu za jedan model samsunga i sad kada vidim ovo suze mi idu na oći, ma neka samo neka opadaju cijene da si ima li ljudi mogu napokon priuštiti kvalitetan komad hardvera.
LG W2243T |
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know?
Posljednja izmjena: prije 1 godinu, 11 mjeseci od patrik.
|
Odg:Današnji monitori prije 1 godinu, 11 mjeseci #148
|
Istina, ja također posjedujem LG 22" koji je koštao malo više a sada mi je smiješan naspram ovoga, to jest plakalo mi se kada sam ovoga lijepog pakirao u kutiju i predao ga njegovom novom vlasniku (lucky bastard). Neka koliko ja vidim danas je 22" standard i fer je da cijenom bude prihvatljiv a ne ko svetog petra kajgana da košta. Ja mjenjam moj kada 24" Full HD bude oko 1000kn. Zlobnici bi rekli nikada, ali to se pričalo i za 22" pa gle sada??!!
|
|
|
|
Odg:Današnji monitori prije 1 godinu, 11 mjeseci #149
|
24" Full HD e da to bude posao i još 1 sa svake strane , predobro...
|
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know? |
|
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.23 sekundi