Petak, Srpanj 30, 2010

Dobrodošli, Gost
Za korištenje ovog foruma, pisanje komentara, tema i postova, molimo da se Prijavite ili Registrirate.    Zaboravili ste lozinku?

Današnji monitori
(1 promatranja) (1) Gosta
Idi na dnoStranica: 1
PREDMET: Današnji monitori
Današnji monitori prije 5 Mjeseca, 1 Tjedan Karma: 3
Ovo je toliko dobra ciijena da nisam odolio da malo iskomentiram, jer ne tako davno izvojio sam pozamašnu svotu za jedan model samsunga i sad kada vidim ovo suze mi idu na oći, ma neka samo neka opadaju cijene da si ima li ljudi mogu napokon priuštiti kvalitetan komad hardvera.

LG W2243T
admin (Admin)
bilo kuda forum svuda...
Admin
graph
Bodovi: 311343
graph
Korisnik Offline Kliknite ovdje da biste vidjeli pofil ovog korisnika
Spol: Muško Željko - pctrikovi pctrikovi pctrikovi@hotmail.com Lokacija: Bjelovar Rođendan: 16.10
Zadnje uređivano: 22.02.2010. 22:47 Od admin.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg:Današnji monitori prije 5 Mjeseca, 1 Tjedan Karma: 1
Istina, ja također posjedujem LG 22" koji je koštao malo više a sada mi je smiješan naspram ovoga, to jest plakalo mi se kada sam ovoga lijepog pakirao u kutiju i predao ga njegovom novom vlasniku (lucky bastard). Neka koliko ja vidim danas je 22" standard i fer je da cijenom bude prihvatljiv a ne ko svetog petra kajgana da košta. Ja mjenjam moj kada 24" Full HD bude oko 1000kn. Zlobnici bi rekli nikada, ali to se pričalo i za 22" pa gle sada??!!
danko0013 (Moderator)
Administrator
graphgraph
Bodovi: 67255
graphgraph
Spol: Muško Lokacija: Bjelovar Rođendan: 25.04

Odg:Današnji monitori prije 5 Mjeseca Karma: 3
24" Full HD e da to bude posao i još 1 sa svake strane , predobro...
admin (Admin)
bilo kuda forum svuda...
Admin
graph
Bodovi: 311343
graph
Spol: Muško Željko - pctrikovi pctrikovi pctrikovi@hotmail.com Lokacija: Bjelovar Rođendan: 16.10

Idi na vrhStranica: 1
Moderatori: danko0013, Johnny-G

Anketa

Da sad kupujete CPU i grafičku karticu to bi

Zadnje na forumu

Windows 8 - najbolji operativni sust... Windows 7 na tržištu je tek devet mjeseci, a Microsoft već radi na novom operativnom sustavu ko...
29.7.2010 15:39
Odg: Download Windows 7 Service Pac... slažem se je ovako možemo pokupiti bilo što... ugledni portal Softpedia nudi direktan download s...
29.7.2010 15:35
Canon LEGRIA HF M32 Ovo mi je upalo u oko ... prestrašno želim too .... no ima li tko da može što reći iz prve ruke...
29.7.2010 15:28
1karac-i-komarac-se-razlikuju-po-tome.html#215" rel="follow">Odg: Muškarac i komarac se razlikuju... Bravo, ime nešto u tome ipak muškarac ... bolje neke stvari prešutiti.... :)
29.7.2010 15:26
Više...

Ubrzajte Boot Vrijeme

Postoji mnogo, doista mnogo načina na koje možete poboljšati i ubrzati vaš operatini sustav. U svakom slučaju, budući da ovim forama nema kraja...

Opširnije... Link  

NBA 2K10 - 2K Sports

NBA 2K10 je važna obljetnica za 2K Sports, jer to je njihovo 10 izdanje simulacije košarke. EA drži gotovo sve sportske segmente, ali polako mu preotimaju dominaciju na nekoliko polja. Kod nogometa mu stvara probleme Konami dok mu u košarci kvari situaciju 2K Sports. Ja sam nekad sa velikim guštom ostajao vikendom budan do ranih jutarnjih sati kako bi gledao NBA na televiziji u LIVE prijenosu, danas toga nema (kod nas).

Opširnije... Link  

Windows 7 RC1 64bit MCE

Ukoliko ste instalirali Windows 7 RC1 (32bit ili 64bit, svejedno) te ukoliko upotrebljavate Windows Media Centar aplikaciju, primijetit ćete velike pomake nabolje, posebno ako koristite više od jednog TV tunera. Prebacivanje programa, pogotovo ako se prilikom toga mijenja i korišteni tuner brže je nego ikad a sam Media Centar bez problema prikazuje i MPEG4 program bez instaliranja bilo kakvih dodatnih dekodera.

Opširnije... Link