|
Dobro došli,
Gost
|
|
TEMA: Gejmerski stroj
Gejmerski stroj prije 2 godina #49
|
Titula najsnažnijeg gejmerskog čudovišta vrlo se često prenosi iz jednog tabora u drugi, no tu i tamo se pojavi neko računalo koje (obično za iznimno visoku cijenu) jednostavno gazi sve pred sobom. Upravo takav stroj je Originov Genesis
Originov Genesis u jednoj od najjačih konfiguracija ima procesor Core i7-920 (overclockan na 3,8 GHz), šest GB Corsairovog DDR3 RAM-a, dvije grafičke kartice ATI Radeon HD 5970, 80 gigabajtni SSD te dva tvrda diska kapaciteta jednog terabajta u RAID0 polju, a sve se to hladi vodom. www.originpc.com/index_us.as |
|
|
|
Odg:Gejmerski stroj prije 2 godina #50
|
koliko tako nešto košta
inače ja sam si neki dan gledao komp da imam para viška i konfu sam složio za 28000kn smrzo sam se od cifre |
|
|
|
Odg:Gejmerski stroj prije 2 godina #51
|
E sad ga ti pretjera ,toliko love pa to mora samo raditi , također na alienware stranici možeš si napraviti zanimljiv komp sa zanimljivim komponetama. samo daleki san .... :
|
|
|
|
Odg:Gejmerski stroj prije 2 godina #52
|
Mislim da će biti moj za jedno dvije tri godine
Vidio sam i to na alienware i by the way njihova kućišta i laptopi mi prestrašno izgledaju!!! |
|
|
|
Odg:Gejmerski stroj prije 2 godina #53
|
Hmm, da , kad budem Velik (bogat) budem si priuštio neki njihov stroj, mislim nije to nedostižno ali carina i slično i eto banane.
|
|
|
|
Odg:Gejmerski stroj prije 2 godina #59
|
Pošto je prebacivanog sa starog foruma dopuštam ovakvo postanje jedno za drugim.
|
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know? |
|
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.24 sekundi