Petak, Veljača 10, 2012
Dobro došli, Gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Gejmerski stroj
(1 pregleda) (1) Gost
  • Strana:
  • 1
  • 2

TEMA: Gejmerski stroj

Gejmerski stroj prije 2 godina #49

Titula najsnažnijeg gejmerskog čudovišta vrlo se često prenosi iz jednog tabora u drugi, no tu i tamo se pojavi neko računalo koje (obično za iznimno visoku cijenu) jednostavno gazi sve pred sobom. Upravo takav stroj je Originov Genesis

Originov Genesis u jednoj od najjačih konfiguracija ima procesor Core i7-920 (overclockan na 3,8 GHz), šest GB Corsairovog DDR3 RAM-a, dvije grafičke kartice ATI Radeon HD 5970, 80 gigabajtni SSD te dva tvrda diska kapaciteta jednog terabajta u RAID0 polju, a sve se to hladi vodom.

www.originpc.com/index_us.as
  • danko0013
  • ( Moderator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • Poruka: 60
  • Bodovi: 10826
  • Honor Medal 2012

Odg:Gejmerski stroj prije 2 godina #50

koliko tako nešto košta

inače ja sam si neki dan gledao komp da imam para viška i konfu sam složio za 28000kn smrzo sam se od cifre
  • danko0013
  • ( Moderator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • Honor Medal 2012

Odg:Gejmerski stroj prije 2 godina #51

E sad ga ti pretjera ,toliko love pa to mora samo raditi , također na alienware stranici možeš si napraviti zanimljiv komp sa zanimljivim komponetama. samo daleki san .... :
  • danko0013
  • ( Moderator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • Honor Medal 2012

Odg:Gejmerski stroj prije 2 godina #52

Mislim da će biti moj za jedno dvije tri godine
Vidio sam i to na alienware i by the way njihova kućišta i laptopi mi prestrašno izgledaju!!!
  • danko0013
  • ( Moderator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • Honor Medal 2012

Odg:Gejmerski stroj prije 2 godina #53

Hmm, da , kad budem Velik (bogat) budem si priuštio neki njihov stroj, mislim nije to nedostižno ali carina i slično i eto banane.
  • danko0013
  • ( Moderator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • Honor Medal 2012

Odg:Gejmerski stroj prije 2 godina #59

Pošto je prebacivanog sa starog foruma dopuštam ovakvo postanje jedno za drugim.
  • patrik
  • ( Administrator )
  • VAN MREŽE
  • Administrator
  • bilo kuda forum svuda...
  • Poruka: 141
  • Bodovi: 40347
  • Honor Medal 2012
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know?
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderatori: danko0013, Unnamed
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.24 sekundi

Razer gamerski tablet

Razer nam je predstavio prototip gamerskog tableta nazvan Project Fiona koji je nominiran među 20 najboljih proizvoda na CES sajmu u Las Vegasu.

Opširnije...

Trailer

Streetfighter 4

Se sjećate Capcoma i Nitendo konzole (super mario bros i sl) se sjećate Super Nitendo konzole, se sjećate one igre od koje su vas boljeli  prsti od tipkanja po joypadu,zato jer je vas lik imao brze ruke ili noge, pa ste morali tipkati brzo da aktivira combo ili pusti neki plamen ili energiju.

Opširnije...

TeamViewer 7 - QuickSupport - Web Connector

TeamViewer je izrazito popularna aplikacija za udaljeno povezivanje (Remote Desktop). Ova nova verzija uključuje i rješenje za online sastanake , kao izvanredno riješenje već ga koristi više od 100 milijuna korisnika diljem svijeta.

Te samo sučelje je uljepšano te vrlo pregledno i jednostavno.

Opširnije...

Zadnje na forumu

• emo
    • Snijeg naš svagdašnji (1 Posts)
    • eto nam snijega koliko hoces, samo je malo zakasnio, steta sto ga nije bilo i za bozic
    • prije 12 sati, 6 minuta
    • emo
    • Odg: Trgovine Hardverom (6 Posts)
    • pa bas..ostajem vijeran provjerenim trgovimana tipa Links (http://www.links.hr) i Adm (http://www.ad
    • prije 2 dana, 20 sati
    • emo
    • danas ti je to kao i na buvljaku da kupuješ (mačka u vreći)
    • prije 2 dana, 20 sati
    • emo
    • e ah koliko je od njih sad sigurno i kvalitetno..to je pitanje
    • prije 2 dana, 20 sati

More Topics »