|
Dobro došli,
Gost
|
|
TEMA: Firefox 3.6
Firefox 3.6 prije 2 godina #7
|
Web preglednik proizašao iz Mozillina tabora dogurao je do verzije 3.6, a donosi nam dosta poboljšanja 'ispod haube', no i neka koja će korisnici odmah primijetiti
Firefox je već neko vrijeme najpopularniji alternativni web preglednik koji kralju ovog dijela tržišta Internet Exploreru iz mjeseca u mjesec krade korisnike. Najnovija verzija 3.6 donosi podosta novosti. www.mozilla.com/hr/ |
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know? |
Odg:Firefox 3.6 prije 2 godina #88
|
ok, ali je nekompatibilan sa dosta pluginova koje imam u browseru.
|
|
|
|
Odg:Firefox 3.6 prije 2 godina #129
|
andrea napisao:
ok, ali je nekompatibilan sa dosta pluginova koje imam u browseru. da primjetio sam ima dosta još nekompatibilnosti. Bude se i to sredilo. |
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know? |
|
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.23 sekundi