Petak, Srpanj 30, 2010

Dobrodošli, Gost
Za korištenje ovog foruma, pisanje komentara, tema i postova, molimo da se Prijavite ili Registrirate.    Zaboravili ste lozinku?

HD 5450
(1 promatranja) (1) Gosta
Idi na dnoStranica: 1
PREDMET: HD 5450
HD 5450 prije 5 Mjeseca, 2 Tjedna Karma: 3
Nešto tako malo a ima tako puno, tehnologija definitivno grabi daleko naprijed. Definitivna podrška za DirectX 11. A cijena prava sitnica košta manje od $60.

HD 5450 Graphics Accelerator
admin (Admin)
bilo kuda forum svuda...
Admin
graph
Bodovi: 311613
graph
Korisnik Offline Kliknite ovdje da biste vidjeli pofil ovog korisnika
Spol: Muško Željko - pctrikovi pctrikovi pctrikovi@hotmail.com Lokacija: Bjelovar Rođendan: 16.10
Zadnje uređivano: 09.02.2010. 19:27 Od admin.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg:HD 5450 prije 5 Mjeseca, 2 Tjedna Karma: 1
Čitao sam o njoj biti će i jeftinija oko 50$ što je definitvno sića!
A tko ne treba kompjutor za igranje high end igara, nego za internet, malo multimedije a želi imati sa
vrhunskom slikom prikaz, definitivno posegnuti za 5450!
danko0013 (Moderator)
Administrator
graphgraph
Bodovi: 67265
graphgraph
Spol: Muško Lokacija: Bjelovar Rođendan: 25.04

Odg:HD 5450 prije 5 Mjeseca, 2 Tjedna Karma: 3
Svakako dobra stvar za ovo što ja sad radim , znaći web,internet filmovi klasočno uredsko malo jače računalo.
Mislimda se isplatit tih novaca.
admin (Admin)
bilo kuda forum svuda...
Admin
graph
Bodovi: 311613
graph
Spol: Muško Željko - pctrikovi pctrikovi pctrikovi@hotmail.com Lokacija: Bjelovar Rođendan: 16.10

Idi na vrhStranica: 1
Moderatori: danko0013

Anketa

Da sad kupujete CPU i grafičku karticu to bi

Zadnje na forumu

Windows 8 - najbolji operativni sust... Windows 7 na tržištu je tek devet mjeseci, a Microsoft već radi na novom operativnom sustavu ko...
29.7.2010 15:39
Odg: Download Windows 7 Service Pac... slažem se je ovako možemo pokupiti bilo što... ugledni portal Softpedia nudi direktan download s...
29.7.2010 15:35
Canon LEGRIA HF M32 Ovo mi je upalo u oko ... prestrašno želim too .... no ima li tko da može što reći iz prve ruke...
29.7.2010 15:28
1karac-i-komarac-se-razlikuju-po-tome.html#215" rel="follow">Odg: Muškarac i komarac se razlikuju... Bravo, ime nešto u tome ipak muškarac ... bolje neke stvari prešutiti.... :)
29.7.2010 15:26
Više...

Dijeljenje datoteka u Windows 7

Idemo polako ,uglavnom sve je pojednostavljeno ,dakle "HomeGroup" omogućuje djeljenje datoteka na najjednostavniji mogući način. Odrađeno i prilagođeno je svakom korisniku.

Opširnije... Link  

Grand Theft Auto 4 probna vožnja

Za početak GTA4 igrao sam na konfiguraciji:intel q6600 gigabyte Ep45-DS3P HD4850 4gb radne memorije OS Vista Ultimate SP2, mogu reći da sa tom konfiguracijom mogu igrati s postavkama na srednje to...

Opširnije... Link  

IT trgovine propadaju - saga 3

Vraćamo se na staru priču, nedovšenu, saga se nastavlja, to jest ne znam kako bih to nazvao da li je to ispravan naziv kada se netko poigrava s tuđim primanjima i životima. I da na početku odmah citiram svog dobrog prijatelja koji kaže što bi trebali napraviti u ovakvim slučajevima.

Opširnije... Link