|
Dobro došli,
Gost
|
|
TEMA: Karaoke
Karaoke prije 1 godinu, 10 mjeseci #183
|
Svi znamo šta su karaoke! Postoji hrpa programa za karaoke na netu a Van Basco je jedan od najpopularnijih. E sad meni je smiješno što su podloge od svih pjesama u midi formatu (sjetite se mobitela i polifonih melodija) pa to zvuči kao da je netko pustio starog sony ericsona da svira. Zanima me da li netko zna gdje naći normalne podloge to jest da li te matrice uopće postoje. Da li ima neki drugi bolji program? Uglavnom trebam vaše znanje o karaokama!!!
Sve ideje su dobrodošle. |
|
|
|
Odg:Karaoke prije 1 godinu, 10 mjeseci #184
|
Neke od preporuka;
|
|
|
|
Odg:Karaoke prije 1 godinu, 10 mjeseci #188
|
Našao sam VanBasco i čini mi se stvarno ok, matrice sam našao na rapidshare-u, sada me samo zanima da li postoje matrice u nekom drugom formatu osim u glupom midiju koji zvučio kao stari mobitel ili ima neka caka da to bolje zvuči?
|
|
|
|
Odg:Karaoke prije 1 godinu, 10 mjeseci #189
|
Matrice u izvornom obliku znači nekakav dobar instrumental određene pjesme, hmmm skupo i teško
za pronaći. Zato se svi i orijentiraju na midi , nažalost. No svakako prosurfati i vidjeti negdje klasične instrumentale gdje se mogu nabaviti.... |
|
|
Ova slika je sakrivena od neregistriranih korisnika. Prijavite se ili registrirajte da biste je vidjeli. Ako imate koristi od naših postova možete pokazati svoju zahvalnost jednostavno da kliknete Hvala.
If you think I'm wrong then say "I think you're wrong." If you say "you're wrong", how do you know? |
|
Vrijeme za pravljenje stranice: 0.22 sekundi